Bilete Doug Stanhope, Landry, Greg Brown, Daniel Haș & Don Cooper | Stand Up Comedy la Club 99 - 17 nov '23, ora 22:00 - Club 99

Doug Stanhope, Landry, Greg Brown, Daniel Haș & Don Cooper | Stand Up Comedy la Club 99

Club 99, București

vineri, 17 noiembrie '23, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri de la 22:00 vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături de Doug Stanhope, Landry, Greg Brown, Daniel Haș & Don Cooper. Spectacolul se va desfășura în limba Engleză.

Pentru precomanda consumatie Club 99 click aici!
- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată
-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus
 
În cazul unei forțe majore (orice eveniment extern, imprevizibil și absolut inevitabil) care va anula spectacolul, Club99 va rambursa contravaloarea biletelor către clienți.

În cazul unei forțe majore (orice eveniment extern, imprevizibil și absolut inevitabil) din cauza căreia unul dintre artiști nu poate fi prezent și totodată să nu poată fi înlocuit în cadrul evenimentului, Club99 va rambursa o parte din contravaloarea biletelor către clienți.

Eveniment organizat în cadrul Festivalului de Comedie „Just for Fun”.
 
PRECOMANDĂ BĂUTURĂ! Apasă pe bannerul cu „precomandă băutură” din link-ul de bilete, alege produsele care crezi că intră bine cu niște stand up, iar în seara show-ului le vei găsi direct pe masă! Tare, nu?
Desigur, poți comanda și de la locație, dar nu-i așa că berea intră mai bine când te uiți la ceilalți cum așteaptă comanda?