Bilete K'Impro Show | Show de Improvizație cu copii @Club99 - 4 iun '22, ora 12:00 - Club 99

K'Impro Show | Show de Improvizație cu copii @Club99

Club 99, București

sâmbătă, 4 iunie '22, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă de la ora 12:00, vă așteptăm la un show de improvizație alături de trupa K’Impro. La fiecare show, pe scenă va fi prezentă o echipă de 5 improvizatori, antrenați de Cătălin Neamțu și acompaniați de Marian Hâncu.
Teatrul de Improvizație este un fenomen care a cucerit întreaga planetă încă din anii 1970. Regizorul Vlad Massaci este cel care a popularizat acest gen teatral în România în urmă cu 20 de ani. K`Impro și ImproNation lansează în premieră absolută în țara noastră primele trupe de improvizație formate exclusiv din copii. Premiera a avut loc pe 4 decembrie 2021 în parteneriat cu Teatrul Muzical Ambasadorii.
Povestea a început cu un casting în care actorul Cătălin Neamțu și-a dorit să descopere copii liberi în exprimare pentru a crea împreună o trupă de improvizație. Entuziasmul și talentul celor care au răspuns acestei provocări au dus la un rezultat neașteptat și proiectul de a forma o trupă a eșuat într-n mod cât se poate de categoric și pozitiv. În loc de una s-au născut două trupe: K`Impro și ImproNation, numărând împreună 17 membri. Improvizatorii au între 6 și 14 ani, iar show-ul se adresează oamenilor cu vârste cuprinse între 3 și 103 ani.
Atenție! Mesaj de interes public. Improvizația, ca gen teatral, are un puternic impact emoțional: alungă stresul, aduce zâmbetul pe buze, îmbunătățește starea de spirit și hrănește curajul de a te exprima în fața publicului.
Antrenorul Cătălin Neamțu și Preparatorul de suflete - pianistul Marian Hâncu au la activ mii de meciuri în liga națională a improvizatorilor din România și fiind în cea mai longevivă trupă de la noi din țară, formată în 2005.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.