Bilete PlayJoi - Ioana State, Dan Birtaș, Bogzi și Florentin Păune | prezentat de Frînculescu la Club 99 - 11 ian '24, ora 20:00 - Club 99

PlayJoi - Ioana State, Dan Birtaș, Bogzi și Florentin Păune | prezentat de Frînculescu la Club 99

Club 99, București

joi, 11 ianuarie '24, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Bilete persoane cu dizabilități
0 lei
Sold out
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

18

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Ți-am pregătit o seară fierbinte la Club 99. Pregătește-te să te dezbraci de supărări joi, 11 ianuarie, la ora 20:00. Hugh Hef…, pardon, Frînculescu și-a adus iepurașii favoriți să încingă atmosfera cu glume (pentru că, din fericire, rămân cu hainele pe ei).

Pentru precomanda consumatie Club 99 click aici!
achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată
-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus
Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )
Early Bird - 60 RON până pe 9 noiembrie!
 
PRECOMANDĂ BĂUTURĂ! Apasă pe bannerul cu „precomandă băutură” din link-ul de bilete, alege produsele care crezi că intră bine cu niște stand up, iar în seara show-ului le vei găsi direct pe masă! Tare, nu? E chiar nasol să vii însetat și să aștepți prepararea unui cocktail pe căldura asta.. 
Desigur, poți comanda și de la locație, dar nu-i așa că berea intră mai bine când te uiți la ceilalți cum așteaptă comanda?
Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!
 
Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.
Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!