Bilete Podcast Live | Între Show-uri cu Teo, Vio și Costel la Club 99 - 21 feb, ora 20:00 - Club 99

Podcast Live | Între Show-uri cu Teo, Vio și Costel la Club 99

Club 99, București

miercuri, 21 februarie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Te-ai săturat să aștepți apariția online a unui nou episod de Între show-uri? Ce spui dacă ai fi chiar în sală atunci când se filmează? Te așteptăm la Club 99 pentru o filmare de Podcast cu public miercuri de la 20:00! Pe lângă Teo, Vio și Costel va fi prezent Mocanu care va face totul mai interactiv. Între show-uri este un podcast cu, despre și pe langa stand up comedy, înregistrat de Teo, Vio și Costel!

Pentru precomanda consumatie Club 99 click aici!
ATENȚIE SE FILMEAZĂ! - Evenimentul va fi filmat, acest lucru reprezintă posibilitatea ca imaginea dvs. să apară în unul din cadre. Prin achiziționarea biletelor și participarea la eveniment vă dați acordul pentru acest lucru. Mai multe informații pot fi solicitate la [email protected]
 
 
- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată
- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de pe imagine.
 
Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.
Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!