Bilete Stand up comedy la Club 99 cu Teo, Vio, Mocanu si Victor Bara - 21 ian, ora 17:00 - Club 99

Stand up comedy la Club 99 cu Teo, Vio, Mocanu si Victor Bara

Club 99, București

vineri, 21 ianuarie, ora 17:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Masa de 2 persoane

Pretul este per loc.

Stoc epuizat
Masa de 3 persoane

Pretul este per loc.

Mai sunt doar 3 bilete disponibile

Locuri la Masa de 4 persoane

Daca achizitionati mai putin de 4 locuri la aceasta masa este posibil sa stati impreuna cu alte persoane. Pretul este per loc.

Locuri la masa de 6 persoane

Daca achizitionati mai putin de 6 locuri la aceasta masa este posibil sa stati impreuna cu alte persoane. Pretul este per loc.

Mai sunt doar 18 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Stand up comedy la Club 99 cu Teo, Vio, Mocanu.

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.